Client


Testimonis 

Això és el que la gent diu de la Rosa.


​​​

Testimoni de Valerie Collins

Després d'haver estat 'treballant en mi mateixa" des de fa anys em vaig sentir com si estigués donant cops a una paret i necessitava una mica d'orientació professional per ajudar-me a desfer els bloquejos inconscients i realment avançar. En particular, jo sempre estava molt preocupada pels diners. Així que vaig fer amb la Rosa el Programa de Tapping per al Benestar. Va ser genial - just el que necessitava en aquell moment. La Rosa és una persona càlida, comprensiva, irradia energia positiva de joia i em va ajudar a descobrir i curar les ferides i dolors que havia enterrat en el meu inconscient, alliberar els bloquejos físics i sento avui el meu propi poder personal fort. Cada sessió va estar plena de moments aha i revelacions, i em vaig començar a sentir més lleugera i més feliç. Va ser particularment agradable treballar en persona amb la Rosa a la seva oficina tranquil·la plena de llum. Gràcies a la Rosa, la meva ansietat, tant financera com en general, ha disminuït en gran mesura, el que al seu torn ha portat molta més energia i confiança per fer coses noves, reviure vells projectes estancats, i crear i atreure més del que realment vull. Ella em va donar les eines que ara puc utilitzar cada dia. 

V. Collins, Barcelona


Testimoni de Carlota Serinyà

Quan vaig arribar a la Rosa estava a l’atur, ara sóc la directora de màrketing d’una empresa molt coneguda. Feia 26 anys que no veia a la meva mare, avui som amigues íntimes. He crescut amb els meus avis que no em van mai reconèixer per a una herència i avui ho han fet. A més he conegut un home que m’estima i jo a ell i desitjem tenir una criatura. Les sessions amb la Rosa van ser miraculoses per a la meva vida. Ella va creure en mi com jo en ella i els resultats superen totes les meves expectatives. No tinc prou paraules per expressar la gratitud que sento per ella. Recomano vivament treballar amb ella. He tingut el suport d’una gran mestra!

Carlota Serinyà, Girona


Testimoni de  Roser Garriga

Feia molts anys que no dormia, l’insomnia era un problema constant en mi.

Amb una sola sessió amb la Rosa aquest problema es va acabar i dormo regularment. La Rosa va anar al cor de les meves emocions i van guarir mentre fèiem tapping. Gràcies , Rosa, la meva vida ha millorat molt des llavors.
Roser Garriga, SFG,  Baix Empordà, Catalunya


Testimoni d’ Ana Giménez

Perspicaç, afectuosa i profunda, la Dra. Rosa Bertran m'ha ajudat a descobrir els bloquejos que em feien sentir estressada. M’ha guiat amb habilitat i m’ha donat eines per deixar anar, curar i seguir endavant amb pau, alegria i llum! Gràcies, Rosangela!
Una vegada més, vull dir que les sessions amb tu van ser una benedicció per al meu creixement i segueixo progressant i estic més capacitada. A més, ets molt alegre i tens un bon sentit de l'humor que disminueix el drama.
Gràcies estimada Rosàngela pel teu suport i comprensió. És un privilegi tenir-te com a coach.
Pau i felicitat. 

Amb molt afecte, 

Ana Giménez, Barcelona


Testimoni de Marita Osés

Estimada Rosa,
Les sessions de tapping amb tu han estat una experiència diferent al que havia fet fins ara en el meu camí de coneixement i acceptació personal. Destacaria la llibertat que es respira a les sessions, l’entusiasme que hi poses i la enorme creativitat que fa que cada sessió sigui completament diferent. I el teu sentit de l’humor que alleugereixs molt els moments de dolor.

He après a honorar la meva part fosca i a considerar-la una font inestimable d’ informació personal. He après a no tenir por dels records del passat sino a aprofitar-los per treure’n una energía transformadora.

M’ha servit per estar més atenta al que em passa per dins i prendre consciència de conductes meves que encara están arrelades a experiències del passat que em pensava que ja estaven superades.

He confirmat a meva creença de que sóc la protagonista profunda del meu canvi i acompanayada de tu és un canvi joiós.

T’estic molt agraïda.

Una forta abraçada

Marita Osés, Coach d’acompanyament al dol, Barcelona


Testimoni d’Ingrid De Hart

Vaig treballar amb la Rosa per augmentar la meva abundància financera. Ella és una càlida i talentosa practicant d’ EFT que va ser capaç d'entendre els meus problemes. En el nostre treball juntes, la Rosa va ser capaç de copçar el nucli de la meva resistència i em va ajudar a  superar-la. Vaig aprendre molt sobre mi mateixa en cadascuna de les nostres sessions. Cada sessió em portava a una gran claredat i  pau. Recomano treballar amb la Rosa.

Ingrid De Hart, New York


Testimoni de Gabriela Dos Santos

Quan vaig començar a treballar amb la Rosa, tenia enormes bloqueigs davant la presa de mesures necessàries per avançar en el meu nou negoci. Amb una ment oberta i molta comprensió, la Rosa em va ajudar a veure com els meus bloqueigs estaven vinculats a un ex trauma, un moment en la meva vida en què vaig pensar que havia fracassat totalment. La Rosa em va mostrar com, de fet, jo havia fet el millor que vaig poder en aquesta situació del passat, i, com aquesta experiència m'ha fet més forta i d’alguna manera més sàvia, per la qual cosa el que he après m'ajuda a avançar d'una manera més segura i eficient en el moment present. 

Això va ser un gran alleujament per a mi i em va donar el coratge de seguir el meu camí amb més confiança, més energia i més entusiasme que mai. Estic molt agraïda a la Rosa per la seva ment oberta, la sinceritat, l'eficiència professional i també per l’agradable sentit de l'humor, que sovint fa les coses molt més fàcils i més lleugeres per a mi. Puc recomanar el treball amb la Rosa a cada persona que se senti bloquejada en la seva situació actual i que necessiti una coach de ment forta, però també càlida de cor, per conduir-la, seguir-la en les seves dificultats i ajudar-la a aconseguir el seu poder personal de nou.


Maria Gabriela Dos Santos, Brasil


Testimoni d’Angie Aboytes

En la meva primera sessió d’ETF amb la Rosa vaig descobrir que tenia, abans de fer-la, totes les meves emocions totalment bloquejades, no sols això sinó que vaig començar a sentir pau i aconseguir veure-les amb desaferrament. No havia experimentat una alliberació  així, mai abans. Ara conservo aquesta pau en mi cada dia i sento que puc afrontar-ho tot amb una nova perspectiva.

Angie Aboytes, San Francisco, Califòrnia


Testimoni de Paco Novato

El meu problema era el divorci que em portava molt d’estrès. Després de fer tapping amb la Rosa em vaig sentir tan relaxat que no podia creure que podria mai retornar a aquest estat d’ànim i sense tensió física. Gràcies, Rosa. 

Paco Novato, Califòrnia


Testimoni de Shannon Mc Donald

He tingut sempre una terrible por a volar. Cada vegada abans d’un vol, era un sac de nervis i estava molt tensa i ansiosa. Sovint necessitava un parell de gots de vi abans d’embarcar per calmar-me. Feia tornar bojos els meus nens! Quan arribava l’hora d’enlairar-se l’avió estava convençuda que passaria alguna cosa i que l’avió s’estrellaria. Fins i tot la més mínima turbulència em feia suar dels nervis, i, sovint m’agafava a l’estrany que seia al meu costat (passava molta vergonya).

El març de 2013, la Rosa Bertran em va fer una sessió d’ EFT per curar-me la por a volar. No pensava que fos possible que funcionés. Tenia tants problemes amb aquest tema. No obstant això, estic feliç d’informar que aquella sessió va ser un èxit! He volat moltes vegades des de març i ja no estic nerviosa. En efecte, ara, haig d’estar molt pertorbada per a que em molesti molt lleugerament la situació. Els meus nens no poden creure la diferència en mi. La Rosa no em va jutjar o fer sentir ridícula per tenir aquestes pors. Va ser capaç d’anar directament al problema i netejar totes les meves pors. Thank you Rosa!!! 

Shannon McDonald, Denver, Colorado


Testimoni de Guillermina

Estic tan agraïda de les sessions de tapping amb la Rosa. Tenia un trauma, un trauma gros. A la meva vida he anat a psiquiatres, psicòlegs, pres pastilles i mai s’acabava, al contrari, em deprimia més i més. El Tapping m’ha donat de nou la confiança en mi mateixa. Ara me’n ric del que m’ha realment frenat durant molts anys. 

Guillermina de San Pablo, Califòrnia.


Testimoni d’ Emanuela Vecchiati

Després de perdre l'arc de només un any, el pilar del meu pare, després, el meu marit, després la meva millor amiga, i després també la meva gossa, ara estic bé, he après a viure sense els meus éssers estimats, que no era fàcil, i això, Rosa, gràcies a tu també. Ets molt bona en el teu treball i ho fas amb entusiasme, alegria i amor. Una forta abraçada,


Emanuela Vecchiati, Sant Feliu de Guíxols, Costa Brava, Girona


Testimoni de Jordi Benet

Benvolguda Rosa,

Aqui va la meva llista de coses que celebro d'haver acabat:

- Deixar de fumar

- Ser més conscient del ARA, ja no agafo com a referent el passat per lamentar-me, ni tampoc  me'n vaig al futur, si no que soc conscient del ara, només ara, ni miro el que ha passat ni el  qué passarà.

- Soc més fort

- Em mimo més

- Les decisions les prenc jo, siguin quines siguin les consequències

- Qui em vulgui estimar tal i com soc que m'estimi així, i si no... que marxin.

- Expresso el què em fa feliç o el que em disgusta sense pensar-m'ho.       Abans em reservava.

- I el que no m’esperava: he deixat de tartamudejar després de superar la sessió del trauma financer!!

Jordi Benet, Barcelona


Testimoni de  Pilar Paulí

Per mi ha estat important treballar amb tu, em faltava compartir l’estat vivencial amb el que em
trobava i en relació a la feina, per rebre tocs d’orientació i confirmació de lo que estava fent. 
Puc dir que ho tornaria a fer, això vol dir que ha estat imprescindible per estar com estic ara.
Més concentrada en la meva feina,i en els nous projectes, siguent conscient de que no està bé 
utilitzar el “ haig de fer” sinó el que “m’agradarà fer”.

El confirmar-me en que ARA estava fent algo bo amb la meva empresa, rebaixant les meves 
inquietuts en voler estar fent una altre cosa, també m’ha ajudat. Sempre penso que puc estar fent 
una altre cosa. Eliminant del meu dia laboral aquelles coses que jo no vull fer i que no em compensa
fer, ha estat important.

També m’ha ajudat a obrir els ulls a sentir-me i celebrar la felicitat i buscar els moments per provocar 
aquest estat. He aconseguit pasar caps de setmana amb amics, algo que desijtava i canviant el 
meu posicionament interior he deixat fluir aquestes oportunitats. Tancada no ho hagués aconseguit. 

I axiò contribuiex al meu estat de felicitat.

També m’has facilitat eïnes que puc continuar treballant per seguir evolucionant en el camí de l’èxit.

Segur que hi han més coses que tu pots fer-me recordar..

Gràcies per tot,

Pilar Paulí, Platja d’Aro, Costa Brava, Girona

Testimoni d’Alícia Calzada

Feia molt de temps que volia tirar endavant un projecte però sempre hi havia dificultats per poder-ho fer, que em bloquejaven, i, estava sempre en el mateix punt d’involució. Conèixer a la Rosàngela no sols m’ha ajudat a aconseguir finalment aquest projecte sinó que m’ha ajudat a desbloquejar les meves antigues creences i pors per poder enfocar, planificar i tirar endavant tots els objectius i projectes que em proposo. Recomano de totes totes, la seva ajuda, entrega i gran professionalitat en que afronta cada cas particular i la seva entrega per ajudar a créixer en tots els àmbits personals i professionals. Moltes gràcies Rosàngela per finalment fer-me descobrir qui sóc i tot el que puc aconseguir !!!

Alícia Calzada, Sant Feliu de Guíxols, Costa Brava, Girona


Testimoni de Maria José Almeda


La Rosa m’ajuda a tenir la confiança i el reconeixement en mi mateixa per aconseguir els 
meus objectius, i, el més important és que em fa veure que pot ser fàcil. Ella m’ha ensenyat 
amb la seva alegria de viure, i la seva joia, que cada instant pot ser motiu de celebració.

Eternament agraïda,

M. José Almeda, Barcelona 

 

Rosa Bertran

0034 676 216 995

​Skype: rosabertran1 in Barcelona, Spain

Facebook    https://www.facebook.com/sita.bertran 

rosabertrancat@gmail.com

Website Disclaimer
EFT, coaching materials, and all tools provided by Dr. Rosa Bertran are intended to instruct her clients. The information on the site is meant to inspire and educate. Emotional Freedom Techniques (EFT) is considered an experimental self-help tool and any information on this site is of a general nature. This website content (including all audios, videos, and written material) are intended to educate and are not guarantees of any kind. The information herein is not a substitute for counseling or advice of a medical nature. Dr. Bertran is not a licensed health care professional. You are strongly encouraged to discuss your use of coaching and/or EFT with your health care provider, therapist and/or physician. All consultations, coaching, EFT or training do not represent diagnosing, treating, or preventing any medical or psychological condition. Accessing, downloading, listening to, or viewing the information on this site does not constitute a professional relationship with Dr. Rosa Bertran.

Contact Form

Stay in Touch

Rosa Bertran

ROSA BERTRAN ART OF LOVING CLASS 1