Què és l’ EFT?


EFT, Emotional Freedom Technique o Tècnica d’Alliberament Emocional coneguda com a Tapping, és una poderosa metodologia basada en recerca que demostra que els traumes emocionals poden  contribuir a la malaltia o desharmonia. Numerosos assaigs clínics  han demostrat que l’EFT pot ràpidament reduir l’impacte emocional de memòries, trauma i incidents que poden desencadenar  transtorns emocionals. Una vegada el transtorn s’ha reduït o eliminat, el cos pot llavors ser reequilibrat per tal d’accelerar la guarició i manifestar els teus nous desitjos. L’ EFT utilitza elements de Teràpia Cognitiva i/o Terapia d’Exposició i les combina amb l’ Acupressió amb les puntes dels dits que rítmicament toquen els punts dels meridians. Existeixen molts assaigs clínics publicats d’estudis mèdics  i psicològics que han demostrat que l’EFT és efectiva per a fòbies, ansietat, depressió, desordre d’estress post-traumatic, dolor i d’altres problemes.
Què és el Coaching d’Èxit?


El Coach d’Èxit és especialista en el nucli de competències de Coaching que són principis bàsics de l’èxit i ajuda als altres a establir l’equilibri  en la seva vida tot centrant-se en dur a terme un positiu resultat desitjat. El Coaching d’Èxit cobreix totes les àrees de la vida mitjançant una actitud eclèctica per a planejar, visualitzar, dur accions a terme i celebrar l’acompliment d’objectius utilitzant sistemes i eines  pròpies.
Quin és el benefici de la combinació de l’EFT amb el Coaching d’Exit?


El benefici de la combinació de les dues modalitats permet a les persones aclarir el passat de tal manera que poden afrontar el seu futur amb equilibri, claredat i una actitud mental positiva per a acomplir els seus objectius.


Entrevistes:
Rosa Bertran   +34 676 216 995   rosabertrancat@gmail.com


Aquest curs vol una mirada personal cap a trobar i reconèixer l’amor dins nosaltres mateixos i també reconèixer els obstacles per a estimar, per tal de centrar-nos més en els elements positius dins nostre. Passarem pel procés de l’acte d’estimar-se a si mateix al d’estimar els altres.

Troba’t amb la Rosa i els participants per a afirmar -te i treballar els teus sentiments interiors, material de discussió. Es dóna un torn de veu a cadascú per a expressar l’acte d’estimar i trobar la connexió amb l’amor dins nosaltres mateixos i els altres. Dirigit a persones interessades en expressar i treballar sentiments interiors per tal de superar-los i prendre’n consciència, tot desenvolupant una guia cap a la concreció i donació de l’amor. La col·laboració i interacció entre els participants fa d’aquest curs una experiència profunda de comunicació i creativitat de les nostres ànimes. 

El curs de L’ Art d’ Estimar  es pot fer online o presencial a Barcelona.  Sisplau visiteu la pàgina de contacte    i ompliu el formulari d’inscripció per a rebre el calendari de les classes.És Temps de Deixar-te Brillar!

Rosa Bertran  +34 676 216 995   rosabertrancat@gmail.com

Porta’m a  ...


SEMINARIS                      SERVEIS D’EFT & COACHING                       CONTACTE

T’agradaria organitzar un seminari per a la teva organització?

​Sisplau contacta rosabertrancat@gmail.com per a parlar de com els seus inspirants seminaris et poden beneficiar. 

Coneix a la Dra. Rosa Bertran, Coach d’Èxit i especialista d’EFT quan t’introdueix al seu curs especial  intitulat L’Art d’Estimar, inscriu-te per a aquesta sèrie de 4 parts que t’enforteixen interioment i et posaran en contacte amb la teva veu interior per a ser més conscient del teu valor personal i del que tu vals. http://rosabertran.com

L'art D'estimar

SEMINARIS, CLASSES i més de l’ EFT & COACHING


La Dra. Rosa Bertran és membre de la IEATA, International Expressive Arts Association i ha conegut a la Natalie Rogers a Berkeley. El seu domini de la poesia, com a Doctora en filologia junt amb la seva transformació per esdevenir una Certified Success Coach (Certificada Coach d’èxit) i una practicant d’EFT la porta a una interacció joiosa entre arts. Ella ho considera com un procés guaridor i és així que ha creat els seus propis cursos de coaching, transformació, amor i art, que ens permeten brillar.

Rosa Bertran

  • 11:39

  • 8:49
  • L’ART D’ESTIMAR  - L’ART D’ESTIMAR I & II
  • MILLORA LA TEVA AUTOESTIMA AMB EFT
  • TAPPING PER A SER BRILLANT
  • ENSENYANT ALS PROFESSORS – UN CAMÍ DE RECONEIXEMENT
  • ESTIMAR L’ART A TRAVÉS DE LES EMOCIONS (2 nivells: Coaching per a creadors de l’existència i Coaching per a artistes)
  • ESCRIPTURA PSICOLÒGICA PER A L’EXPRESSIÓ PERSONAL EN UNA OBRA DE TEATRE

La Rosàngela escriu poesia i és una ecfrasista. ​Podeu visitar el seu blog de poesia i pintura...

ROSA BERTRAN ART OF LOVING CLASS 1