Rosa Bertran

Rosa Bertran +34 676 216 995   rosabertrancat@gmail.com

SÍ, INSCRIU-ME PER A LA   NEWSLETTER DE LA ROSA...

~Rosa Bertan

Feu clic aquí per a aprendre més  de l’EFT  i del Coaching d’Èxit


Contacteu-me avui o inscriviu-vos a la meva newsletter mensual. Gràcies per estar en contacte!
Rosa Bertran   0034 676 216 995   rosabertrancat@gmail.com

Com a vostra personal Coah d’èxit, especialista d’EFT, professora i guia centrada en el cor, m’agradaria portar-te a una experiència amb mi per a Deixar-te Brillar permitint-te a tu mateix/a de tenir bona cura dels teus objectius per a acomplir-los, tal com vertaderament desitges i et mereixes.


Gaudeixo ajudant els meus clients a connectar profundament amb ells mateixos tot enfortint-los per a manifestar la seva millor part i acomplir els seus objectius. Sóc una mestra manifestadora. M’encanta ajudar a la gent a tenir claredat i equilibri per a que puguin dur a terme els seus somnis i realitzar el seu complet potencial.


M’he especialitzat en creixement personal i equilibri com a base. Treballo juntament amb els meus clients per a descobrir el seu gran PERQUÈ a la vida, la seva visió i el seu propòsit, i, per últim a  trobar la manera d’aconseguir el seu èxit personal. Utilitzo el Coaching d’Èxit amb l’EFT (Emotional Freedom Technique o Tècnica d’Alliberament Emocional) per a fer net dels seus bloquejos emocionals la qual cosa reforça els seus resultats.                                              

Benvinguts!.

Autora, Doctora Políglota. Professora universitàtia.

Especialitat d’EFT & Professional Coach d’Èxit i, Coach Transformacional per al Benestar, Certificada als Estats Units.

Rosàngela

Bertran Casanovas

ROSA BERTRAN ART OF LOVING CLASS 1