EFT & COACHING PACKAGES

Per a concertar una cita completa el formulari aquí sota,
telefona al  0034 676 216 995 o envia un e-mail a: 
rosabertrancat@gmail.com

L’EFT ha estat el descobriment, per a la transformació personal, més gran de la meva vida. Mai hagués pogut imaginar que hagués funcionat tan profundament i ràpidament alhora. Si estàs obert al canvi i desitjant fer una transformació et convido a treballar amb mi per a veure millorar considerablement la teva vida. Es tracta d’estimar-te a tu mateix més i més i aprendre a acceptar-te progressivament. Això et permet treure’t de sobre totes les capes innecessàries que carregues i arribar a l’essència real teva. Quan ho proves te n’adones que estàs dins un nou camí de reconeixement  de tu mateix, de consciència que et porta més i més cap a la teva afirmació i felicitat. Combino el meu Coaching d’Èxit amb aquesta eina meravellosa que és la Tècnica d’Alliberament Emocional i els resultats són brillants. I el que és encara més màgic és el millorament físic. 


T’ofereixo la meva sessió gratuïta de 30 minuts. Això et donarà l’oportunitat de preguntar-me lliurement el que voldràs saber dels meus programes, procediments i tècniques, com funciona el Coaching d’Èxit i com el Coaching d’ EFT et pot donar suport. Certament passarem un temps fent el teu coaching i això et donarà l’experiència de treballar per a tu mateix/xa.

UNA COACH D’ÈXIT BRILLIANT QUE UTILITZA L’EFT 

(Tècnica d’Alliberament Emocional)


Els meus clients, persones que essencialment creuen en elles mateixes i per això poden creure en mi, trobaran amb el meu coaching aquella eina que no eren capaços de fer servir perquè no eren conscients que dins d’ells tenien un taller ple d’eines d’or brut. Els ajudaré a pulir-les fins que puguin acomplir els seus objectius i somnis.

DEIXA'T BRILLAR!

Serveis

Packs d’ EFT - "Tapping":1 Sessió o 3 Sessions 

​PRE - START - La nostra primera trobada és gratuïta - Una sessió gratuïta de 30 minuts per veure com podem treballar junts/es. Aquí podem discutir la varietat d'opcions. L’EFT o Tècnica d'Alliberament Emocional és una eina que s'utilitza per alliberar l'ansietat, la por o creences limitants que poden obtaculitzar el teu èxit. La profunditat o severitat que pot presentar la qüestió a tractar determinarà quantes sessions són necessàries per treure el bloqueig avançar. Inicialment, un mínim de tres sessions és el millor per començar i després puc oferir sessions úniques d’EFT o podem repetir  un pack de tres sessions. L’EFT també pot ser incorporada en qualsevol pack de Life Coaching o Success Coaching.

Exemple de com flueix el de 3 sessions:
Sessió 1. Una sessió d'una hora, normalment després de tres a cinc dies de la nostra consulta inicial. Descubriment.
Sessió 2. Una sessió d'una hora, normalment dins dels propers dos o tres dies. Assoliment.
Sessió 3. Una sessió d'una hora en els pròxims dos o tres dies. Superaració i nous començaments. 

1 Pack de 6 Sessions de Life Coaching & Coaching d’èxit

ABANS DE COMENÇAR. Primera sessió gratuïta de 30 minuts per veure com treballar junts/es. L’exercici del PER QUÈ en una pràctica de coaching personalitzat.


1ra. CITA: Una sessió d'una hora, normalment en un termini de cinc dies. Dissenyem el teu Cercle d’Èxit i descobrim les parts fortes de la persona. 
2na. CITA: Una sessió d’una hora i mitja a 2 hores, normalment dins dels propers dos o tres dies. Entrevista per a la Visió d'èxit.
3a. CITA: Una sessió d’una hora a una hora i mitja, en els pròxims dos o tres dies. Visió d'èxit personal lliurada per mi al client. Pla d'acció.
4a. CITA: Una sessió d’una hora a una hora i mitja, en els pròxims tres o cinc dies. Establiment d'objectius, que cobreix la major quantitat aèries com sigui possible, depenent de la prioritat. Pla d'acció i desenvolupant.
5a. CITA: Una sessió d’una hora a una hora i mitja, dins de cinc a set dies. Continuació de l'establiment d'objectius, claredat i responsabilitat. i Pla d'acció. 
6a. CITA: Una sessió d’una hora per acabar el teu Pla d’acció. Sessió regular de coaching.Pack de 10 Sessions - EFT i Life Coaching & Coaching d’Èxit

SESSIONS 1-6 com a la llista de sobre, més la teva opció d’integrar amb 4 sessions d’ EFT, 4 sessions de coaching, o la combinació més adient.
​CITES 7-10. Sessió d’una hora dins els 7 o 10 dies següents. Continuem incorporant EFT o el coaching que escollim per plantar la llavor per l’acció, assoliment i viure la vida que desitges. CELEBRACIÓ DEL GRAN PAS FET.

Ajuda’t a fer un salt cap a la felicitat amb

les sessions d’EFT de la Rosàngela

Tens preguntes? Estàs preparat/da per començar? 
T’agradaria rebre la newsletter de la Rosa gratuïtament?
​En aquest cas, simplement omple el formulari següent:

Rosa Bertran

Gràcies per manifestar  junts el teu èxit!

Rosa Bertran   +34 676 216 995   rosabertrancat@gmail.com

ROSA BERTRAN ART OF LOVING CLASS 1